18 juni, 2011

NYSKÖRDAT.

Idag har vi ätit första skörden från trädgårdsodlingen i pallkragarna. Det är något speciellt att äta närodlat, när man varit med från början med jord, sådd, vattning och sedan följt hur de gror till färdiga grönsaker. Tänk, det här hade jag inte trott då vi köpte huset - att jag skulle bli en odlingsfantast!


Nyskördade rädisor från trädgård i Enskedet!

5 kommentarer:

  1. Oj, redan skörd - roligt! Kul med egenodlat.
    Vi planterade för bara några veckor sen, känns lite sent. Dock ser jag att vår ruccola kommer upp med stormsteg - den är som ogräs ;-)

    SvaraRadera
  2. Visst är det kul :) Jag har redan planerat för nästa år för då ska jag ha 3 pallkragar och i en ska det bara vara potatis.

    SvaraRadera
  3. L-l: Fina falurödfärgade pallkragar har min ma och pa köpt till mig på Granngården/ Lantmanna i Porthus ;-) Har du oxå köpt där?

    SvaraRadera
  4. Det finns verkligen inget bättre! Så härligt!

    SvaraRadera
  5. SÅ snyggt foto! De var goda kan jag tänka mig... Kram //Petronella

    SvaraRadera